Relatiecoaching

Hoe gaat het eigenlijk met jou en je partner? Is jullie relatie wat je ervan verwachtte? Hebben jullie het nog leuk, gezellig? Is er verbondenheid? Voelen jullie je nog op je gemak bij elkaar?

Misschien bevinden jij en je partner, net als veel andere koppels, je in een situatie vol ergernissen en onbegrip. Daar hebben jullie het niet over, want dat wordt vaak een moeilijk en onprettig gesprek. Als je kinderen hebt, verlang je misschien naar de tijd voordat zij er waren. Of heb je het alleen nog maar over de kinderen. Er is veel sleur en gezeur. Niet dat jullie de hele tijd ruzie hebben of willen scheiden, zo erg is het nou ook weer niet. Maar de tijd dat jullie écht plezier hadden samen, die ligt al een poosje achter jullie.

Je denkt misschien wel eens aan relatietherapie, maar zo slecht is het toch nog niet gesteld met jullie relatie? Bij een relatiecoach kom je snel weer écht met elkaar in contact. Meestal is er helemaal niet zo veel voor nodig om weer met elkaar in gesprek te komen. Hoe eerder je dat doet, hoe beter. Jullie bewijzen je relatie een dienst door wél te praten over wat je wilt, wat je fijn vindt en wat je moeilijk vindt. Daar hoef je niet uitgebreid voor in relatietherapie.

Soms heb je gewoon even een klein zetje in een andere richting nodig. We kijken waar jullie nu tegenaan lopen en wat jullie samen willen bereiken. Jullie ontdekken je eigen en je gezamenlijke patronen en oefenen met ander gedrag en communicatie Je kunt weer in gesprek komen en blíjven, ook als het moeilijk is. Dat brengt jullie dichter bij elkaar.

Voordelen
* Kortdurende begeleiding zodat jullie je relatie snel weer op de rit hebben.
* Veiligheid in de spreekkamer zodat je vrijuit kan praten samen, zonder consequenties achteraf.
* Constructief gebruik te maken van je gevoel en je emoties.
* Praten en luisteren op een andere manier, waardoor jullie samen je relatie weer opbouwen.

Laat je relatie weer opbloeien, neem contact op. Ik geloof dat mensen elkaar uitkiezen omdat ze elkaar iets te bieden hebben, elkaar kunnen versterken.